Російська співачка боїться, що її іспанську квартиру віддадуть українцям

Співачка Калашникова, якій тепер потрібно облетіти пів земної кулі, щоб потрапити в Іспанію / Колаж Главред, фото The Voice

Мало відома співачка Калашникова тепер не скоро знову добереться до Іспанії.

Якась російська співачка Анна Калашникова поскаржилася на проблеми, які заважають їй "підступитися" до її квартирі в Іспанії.

Як розповіла вона пропагандистському виданню МК.ги, тепер, щоб відпочивати не тільки в Геленджику, "зірці" довелося провести 40 годин в дорозі.

"Уявляєте, Європа знову нам закрила кордони. Тільки я провела там півтора місяці і налагодила старі зв'язки в Монако, Франції, Іспанії, так знову закрили пряму дорогу. Тому їдемо через Туреччину. Три роки тому я була в своїй квартирі в Торревьехе, це під Аліканте, і з тих пір ніяк не могла доїхати, і ось вийшло тільки що. Ви просто собі не уявляєте: три дні лісом, два дні — полем, щоб туди дістатися. Три перельоти - більше 40 годин. І стільки ж назад", - скаржиться окупантка.

Калашникова найбільше переживала, що в її квартиру заселять біженців з України.

"Ми дуже боялися навали окупантів. Там з цим серйозна проблема. За іспанськими законами якщо вони почнуть там жити і скажуть, що це їх єдиний дах, ти не маєш права їх виставити, хоча це твоя квартира", - каже недалека путіністка, не відрізняючи слово "біженці" від "окупантів".

Нагадаємо, раніше українська співачка-запроданка Ані Лорак, яка замовчує вторгнення РФ в Україну, відверто розповіла про свої стосунки з одіозним співаком Філіпом Кіркоровим.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси в її блозі.Артистка вирядилася в сукні, яка ледь прикрила її бюст, і вирішила поміркувати про любов.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти