"Вирішуємо все в дрібницях": Світлана Білоножко висловилася про свою невістку

Світлана Білоножко розповіла про свою сім'ю / колаж: Главред, фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko/

Співачка поділилася, як склалися її стосунки з невісткою.

Заслужена артистка України Світлана Білоножко розповіла, що її сім'я дуже дружна і вона в хороших стосунках з невісткою Мариною, а також особливо прив'язана до 16-річної онуки Світлани.

Як зазначила зірка в інтерв'ю для Rostyslove Production, Марина завжди дає хороші поради, до яких Світлана прислухається.

"Марина просто головний консультант. Вона дуже жіночна. Я обов'язково раджуся з дітьми, ми збираємося разом, вирішуємо все в дрібницях", - поділилася артистка.

Також Світлана близька зі своєю онукою, вона захоплюється моделінгом і добре розуміється на тенденціях моди, тому допомагає рідним у виборі одягу.

"Світланочці 16 років, і вона ходить у 10 клас. Вона ще не визначилася остаточно. Але вона захоплюється моделінгом, дивиться fashion week, знає всі тенденції в моді та макіяжі. Вона - головний стиліст. Як скаже Світланочка - так ми робимо, тільки юна дівчинка і при цьому вона потрапляє в яблучко", - розповіла Білоножко.

Дивіться відео інтерв'ю Світлани Білоножко:

Хто така Світлана Білоножко?

Світлана Білоножко - українська співачка, диктор-ведуча програм УТ-1. Заслужена артистка України (1995 рік), народна артистка України (1999 рік). Світлана Білоножко учасниця і лауреатка багатьох всеукраїнських фестивалів: "Пісенний вернісаж", "Пісня року", "Шлягер року" тощо.
Брала участь у великій кількості благодійних акцій, концертах для дітей-сиріт, воїнів-афганців, учасників ВВВ, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, телемарафонах "Пам'ять".
У 1999 році разом із чоловіком Віталієм Білоножком запатентували власний проєкт-фестиваль сімейної творчості "Мелодія двох сердець".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли, а висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

А також alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти