Путініст-Петросян зганьбився древніми жартами про "розширення РФ"

Євген Петросян лінується придумувати нові пропагандистські жарти / колаж: Главред, фото: instagram.com/petrosyanevgeny

Недолугому клоуну абсолютно наплювати на пропагандистську нісенітницю, яку він вихлюпує зі сцени.

Пропахлий нафталіном, плаский гумор старого пропутінського клоуна Євгенія Петросяна навіть у країні-окупанті критикують чи не стільки ж, скільки триває його кар'єра на сцені. Його неодноазово звинувачували в тому, що свою концертну програму він складає, крадучи бородаті жарти з Інтернету.

Тепер же Петросян, чи то через проблеми з пам'яттю, чи то через лінощі, вийшов на новий рівень марності його "творчості" - просто перестав складати нові тексти, а виступає з одним і тим же на телебаченні і сольних концертах.

Наприклад, днями у пропагандистського блазня відбувся сольний концерт: більше години він "катував" глядачів своєю пародією на дотепність, щоб вичавити з них ріденькі оплески. Фрагменти виступу вже з'явилися в мережі, і стали доказом того, що Петросяну зовсім байдуже - навіть пропагандистські наративи, за які його все ще тримають на сцені, він примудрився "злизати".

Наприклад, він повторив нісенітницю про кордони країни на болотах, яка вже звучала на "Блакитному вогнику-2022": "Захід намагався розвалити росію, не подумавши про те, що в будові світу росія - це несуча конструкція. Так, панове, подобається-не подобається - Росія розширюється".

Цей жарт був несмішним рік тому, і прекрасно впорався зі своїм завданням в цьому році - все ще викликає "іспанський сором" і бажання вимити вуха у всіх, хто його слухає.

Раніше стало відомо, що у сім'ї у зрадників Марченка і Медведчука народилася ще одна дитина. У мережі з'явилися перший знімки з новонародженим.

Також співачка і телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка живе в рф і мовчить про війну в Україні, показала обличчя молодшого сина. Зовнішність хлопчика стали бурхливо обговорювати в соціальних мережах.

Інші новини:

Новини заразКонтакти