Пугачова і Галкін з'явилися у Лайми Вайкуле в Юрмалі

Вайкуле і Пугачова товаришують багато років / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Пара прийшла підтримати свою давню подругу Лайму Вайкуле.

Російська опальна співачка Алла Пугачова, яка підтримала Україну в жорстокій війні з Росією, з'явилася разом зі своїм чоловіком, гумористом Максимом Галкіним в Юрмалі.

Так, пара прийшла на фестиваль їх подруги, латиської співачки Лайми Вайкуле в Юрмалі, який вона організовує щороку. Незважаючи на чутки про те, що співачці Пугачовій стало погано і вона не встає з ліжка, вона жваво прийшла на фестиваль. Глядачі тут же почали аплодувати, шануючи колишню славу співачки.

Російські телеграм-канали публікують відео, як вона під ручку з Галкіним заходить в зал і глядачі починають плескати. Тим часом російські пропагандисти пишуть, що на неї ніхто навіть не звернув уваги, проте від чогось наклали звук на відео, щоб не були чутні оплески.

На відео - Пугачова і Галкін прибули в концертний зал:

Пугачова під руку з Галкіним / Копірайт каналу "самі вершки"

Нагадаємо, раніше співачка Лоліта висловила свою думку про те, що Примадонну часто дорікали в навмисному шкідництві кар'єрі талановитих артистів.

Раніше також російські канали поділилися фотографією Примадонни російської естради Алли Пугачової, яка сильно перекроїла своє обличчя.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти