Принц Гаррі позбувся зброї на 62 тисячі доларів

Меган Маркл і принц Гаррі / Reuters

Британський принц Гаррі, який з дружиною відмовився від королівської сім'ї, продав старовинна зброя через Меган Маркл.

Принц Гаррі заради Меган Маркл міг відмовитися від своєї старовинної зброї, яку використовував для полювання. Меган позиціонує себе як еко-захисницю і виступає проти вбивства тварин, у тому числі проти полювання на тварин.

На тлі цього принц Гаррі ще в Канаді продав свої дві мисливські рушниці, повідомляє видання The Sun з посиланням на анонімне джерело.

Принц Гаррі ще до переїзду в США продав 2 свої рушниці мисливцеві в Канаді - за 50 тисяч фунтів обидві.

"Він купив їх, тому що хотів, а не тому що вони належали Гаррі, але він був дуже задоволений, коли дізнався про це. Це прекрасні зразки, і він дуже задоволений ними, але він не з тих людей, які хочуть хвалитися своїми королівськими зв'язками", - анонімно повідомило виданню джерело.Читати такожПринц Чарльз оплачує рахунки Меган Маркл по охороні після вигнання з королівської сім'ї

Крім того, зоозахисниця Джей Гудолл, яка спілкується з Гаррі і Меган, також стверджує, що на рішення принца вплинула саме Меган. Гаррі навіть порушив родинну традицію, і з 2018 року перестав приймати участь в полюванні з батьком і братами.

Однак, також не можна не помітити, що продажа рушниць збіглася з фінансовими проблемами пари - після переїзду в Канаду, і під час планування переселення в США, пара шукала нове житло та кошти на охорону, які в підсумку надав принц Чарльз.

Гаррі в США зблизився з матір'ю Меган - Дорією, яку вони навіть планують взяти до себе на проживання.

"Як тільки карантин закінчиться, Гаррі і Меган переїдуть у новий будинок, і вони хочуть, щоб Дорія жила з ними. Гаррі теж зблизився з нею, так що він не заперечує проти тієї ідеї, щоб теща жила разом з ними", - стверджує джерело.

Раніше в мережі з'явилося інтерв'ю оператора, який працював з Меган Маркл на Форс-Мажорах. Виявляється, за його словами, Меган Маркл поза камерами не така, якою хоче здаватися публічно.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти