Примчала швидка допомога: мовчун Дмитро Нагієв серйозно травмувався

Дмитро Нагієв пошкодив ногу / колаж: Главред, фото: instagram.com/nagiev.universal/

Дмитро Нагієв зазнав травми просто під час вистави.

Російський актор і ведучий Дмитро Нагієв, який довгий час водив за ніс шанувальників, не висловлюючи точно свою позицію з приводу війни в Україні та натякав, що не підтримує політику Кремля, все ж таки вирішив повернутися на російську сцену, щоб підзаробити кривавих рублів.

Як повідомляють росЗМІ, під час одного з спектаклів артист отримав серйозну травму, і до будівлі установи викликали бригаду швидкої допомоги.

"Ось уже 24 роки Дмитро грає Кисю для свого глядача. Сьогодні, під час вистави, артист сильно пошкодив ногу. Сильно настільки, що лікарі швидкої допомоги наполягали на госпіталізації", - розповіла директор актора Олена Шайкіна.

Хто такий Дмитро Нагієв?

Дмитро Нагієв - російський шоумен, актор театру і кіно, теле- і радіоведучий розважальних програм. Має статус секс-символу серед російських чоловіків-знаменитостей.
Нагієв засуджує сучасників, які використовують у своїй промові гасла "На Берлін" і "Можемо повторити".

Дмитро Нагієв - останні новини по темі

Додамо, нещодавно Дмитро Нагієв побічно виступив проти війни. На своїй сторінці в соцмережах він опублікував відео, на якому постав у жовтій куртці на тлі блакитного неба. Розлючені росіяни відразу ж накинулися на артиста і звинуватили артиста в підтримці України.

А також Дмитро Нагієв відмовився вести музичну церемонію нагородження артистів "МузТВ". Артист до цього кілька разів був ведучим церемонії, а цього разу повідомив, що "цього разу, мабуть, ні".

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти