Потап і Настя замість Путіна: в Росії судитимуть діджея

Настя Каменських і Потап / instagram.com/kamenskux

В одному з барів діджей порахував, що Путін - це минула і нікому не цікава історія.

У Тульській області судитимуть діджея, який в одному з барів "посмів" під час новорічного звернення терориста і президента Росії Путіна, включити пісню українських виконавців ПотапА і Насті.

Як повідомляє телеграм-канал Astra, його залучили за "дискредитацію" армії РФ.

Зокрема, адміністративний протокол про "дискредитацію" армії Росії оформили на діджея бару «Флагман» у Новомосковську Тульської області. Хтось із відвідувачів поскаржився, що на вечірці в новорічну ніч на тлі відеозвернення Путіна в барі включили композицію українського гурту «Потап і Настя».

Яка саме пісня грала в закладі, невідомо. Протокол на діджея склали напередодні, 18 січня. У самому барі повідомили, що до закладу приходили поліцейські.

"Я точно не знаю, хто працював в новорічну ніч, але про цей інцидент я чула, так. Яка саме пісня грала, теж не знаю. Приходили поліцейські. Вся інформація є у керівництва, вони будуть пізніше», — сказала співробітниця бару.

Відзначимо, що сімейне життя української співачки Насті Каменських і музичного продюсера і виконавця Олексія Потапенко знаходиться під пильною увагою шанувальників і преси з 2019 року, коли артисти відкрито заговорили про свої романтичні стосунки і зіграли весілля.

З тих же пір в зоряній парі почали шукати вади - в ЗМІ постійно просочуються чутки про сварки між зірками. Більш гостро це питання постало під час повномасштабної війни в Україні - Потап і Каменських повернулися в країну окремо, і не з'являються разом на публіці. Зникли з соцмереж знаменитостей і спільні романтичні пости.

Поки громадськість гуде про їх розставання, співачка вирішила розставити крапки над "і" - у відвертому інтерв'ю Каменських розповіла, що насправді відбувається між нею і чоловіком.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти