"Постійно говорить, що він немічний старигань": 88-річний Делон зібрався засудити сина

Ален Делон хоче засудити сина Ентоні за наклеп / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний актор Ален Делон планує подати позов до суду на сина Ентоні, постійно роздає песимістичні прогнози про стан здоров'я батька.

Легендарний французький актор і продюсер Ален Делон, який зараз продовжує лікування після двох інсультів, збирається подати судовий позов за наклеп на свого сина Ентоні в одному з інтерв'ю відомому французькому виданню. Про це пише британський портал The Guardian.

Справа в тому, що син зірки довгий час в ЗМІ відверто розповідав про важкий стан батька після двох інсультів. "Він мало говорить через втому. Його дратує, коли ми просимо повторити сказане, тому що його мова не завжди чітка, а голос – тихий", - заявив Ентоні Делон про свого батька в інтерв'ю порталу Paris Match.

Це послужило причиною розколу в сім'ї. Хворий актор не згоден з такими заявами. Тому через кілька годин після виходу інтерв'ю адвокат Алена заявив, що вони збираються подати позов до суду за "шокуючу інформацію в ЗМІ". І додав, що знаменитість "вже не може терпіти заяви Ентоні, який постійно говорить йому, що він немічний старигань".

Нагадаємо, раніше Ален Делон приєднався до тих зірок світової культури, які підтримують Україну в її боротьбі з Росією.

Як пишуть українські дипломати, Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier і посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші з легендарної книги "Кобзар" Тараса Шевченка.

Крім того, пізніше легендарний актор вирішив висловити підтримку Україні і взяти інтерв'ю у президента Володимира Зеленського.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти