Популярний ведучий 1+1 Єгор Гордєєв опинився на милицях - що сталося

Єгор Гордєєв новини - Єгор Гордєєв отримав травму ноги / колаж: Главред, фото: instagram.com/yegorgordeev

Шоумен зізнався, яким чином отримав серйозну травму.

Український ведучий Єгор Гордєєв, без якого, як без чашки кави, не починають свій ранок тисячі українців, зізнався, що вищі сили вирішили зупинити його. І вибрали для цього вельми химерний спосіб.

Так у своєму блозі в Instagram Гордєєв опублікував знімок на милицях і з гіпсом на нозі. До травми, за словами шоумена, призвело його прагнення до нескінченної продуктивності.

Вдома із зіркою 1+1 Україна стався нещасний випадок - він розвішував штори, і паралельно займався розв'язанням робочих питань. Втративши пильність, ведучий пошкодив ногу.

"Можна періодами вести паралельно скільки завгодно проектів і працювати у мультизадачності 24/7, але як тільки одного вечора починаєш одночасно вішати штори і включатись у зум, бог тебе обовʼязково зупинить, щоб ти не перевтомився і зважив свої сили", - написав Єгор Гордєєв.

Єгор Гордєєв новини - Єгор Гордєєв отримав травму ноги / instagram.com/yegorgordeev

Хто такий Єгор Гордєєв?

Єгор Гордєєв - український ведучий телеканалу 1+1, продюсер, журналіст. Веде ранкове шоу Сніданок з 1+1 в парі з Нелею Шовкопляс з 2017 року. Займається благодійністю. У сфері його інтересів лежить турбота про дітей в лікарнях і безпритульних тварин.

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше стало відомо, що зіркова ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук народила первістка. Молода мама показала обличчя немовляти за лічені години після пологів.

Також українська акторка і комік Олена Кравець показала зворушливі кадри з 85-річним батьком - днями Юрій Вікторович відсвяткував ювілей, і артистка приїхала до Кривого Рогу, щоб привітати тата.

Читайте також:

Новини заразКонтакти