"Планую збивати "Шахеди": відомий шоумен вступив до добровільного підрозділу

Андрій Джеджула новини - Андрій Джеджула став добровольцем у боротьбі з "Шахедами" / колаж: Главред, фото: instagram.com/djedjula

Андрій Джеджула розповів, чому прийняв таке рішення.

Український шоумен Андрій Джеджула вирішив проявити громадянську свідомість, і крім волонтерства та благодійності почав приділяти увагу і бойовим завданням. Так у своєму блозі в Instagram він розповів, що приєднався до добровільного підрозділу, який займається боротьбою з ворожими безпілотниками.

Він записав відео, в якому повідомив, що приступив до двотижневого навчання на вимогу начальства.

"Я вирішив, що окрім волонтерської діяльності, благодійних аукціонів, я мрію ще в одному бути корисним нашому суспільству. Зважаючи на те, що путін заявив, що наступного року збільшить виробництво "Шахедів" в 10 разів, то я зрозумів, що нашій територіальній громаді буде необхідна допомога. Тому планую збивати "Шахеди", а перед тим щодня маю пройти курс молодого бійця. Найближчі два тижні тренування і підготовка! Планую захищати наше небо! Як думаєте, є шанс, що зіб'ю ворожий "Шахед"?" - поділився ведучий.

Пізніше Андрій Джеджула дав коментар Фокусу, в якому наголосив, що є добровольцем - він не вступив до лав ЗСУ, і планує поєднувати світську, благодійну та бойову роботу.

"Так, я долучився до добровільного підрозділу, я не певний, чи можу назви казати який! Я залишаюсь працювати ведучим новин на телеканалі Київ 24 і займатися волонтерською діяльністю, благодійними концертами і аукціонами, як і раніше, але в моє життя додасться ще і додатковий функціонал позмінні бойові чергування в мобільних групах нашого підрозділу по захисту неба разом із моїми новими побратимами із різних сфер цивільного життя! Зараз за наказом направлений на обовʼязкове двотижневе навчання! Якось так!" - повідомив шоумен.

Дивіться відео про нову діяльність Андрія Джеджули:

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Віталій Козловський перестав приховувати, з чого почався його роман з дружиною Юлією Бакуменко. Новина про їхнє весілля і появу первістка була великим шоком для шанувальників артиста.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Ксенія Вертинська, донька Народного артиста України Олексія Вертинського, вийшла заміж за колегу, який старший за неї на 12 років.

Читайте також:

Новини заразКонтакти