Періс Хілтон показала обличчя семимісячного сина

Періс Хілтон показала, як виглядає Фенікс Хілтон Реум зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

На зло хейтерам, які стверджують, що Фенікс для світської левиці лише аксесуар, Хілтон насолоджується роллю мами.

Феніксу Беррону Хілтону Реуму скоро виповниться вісім місяців, а він вже один з найбагатших дітей у світі, адже його батьки - світська левиця і спадкоємиця бізнес-імперії Хілтонів Періс Хілтон та успішний бізнесмен Картер Реум.

Малюкові Феніксу пощастило ще в одному - росте він справжнім симпатягою. 42-річна Періс, яка з дитинства звикла отримувати все на золотій тарілочці, довгий час не могла стати мамою. І нехай сина їй подарувала сурогатна мати, своїм єдиним нащадком вона неймовірно пишається.

Хілтон нехтує забобонами, і впевнено показує крихітку-Фенікса всьому світу. Так нещодавно на її сторінці в Instagram з'явилися ніжні фото з сином, на яких можна розглянути його личко.

Разом вони відзначили перший День праці хлопчика (національне свято в США, яке відзначають в перший понеділок вересня - прим. редактора). Мама з сином поплавала в басейні: Хілтон в чорному цілісному купальнику ніжно підтримувала Фенікса в купальному костюмі і чарівній панамці.

Періс Хілтон показала, як виглядає Фенікс Хілтон Реум зараз / instagram.com/parishilton

Раніше ексдружина українського актора Костянтина Войтенка, танцівниця Валентина Марініна, звинуватила його в домашньому насильстві. Вона назвала колишнього чоловіка нарцисом і тираном з розладом психіки.

Також стало відомо, що британська акторка Софі Тернер, зірка Гри престолів, розлучається з чоловіком після 4 років шлюбу. Від Джо Джонаса у Санси Старк двоє малолітніх дітей.

Інші новини:

Новини заразКонтакти