"Переборщила з ботоксом": дружина Преснякова змінилася до невпізнання

Пресняков і Подольська продовжують відвідувати світські заходи / Instagram

Зірка змінилася і не схожа на себе.

Дружина російського виконавця Володимира Преснякова Наталія Подольська здивувала своїм зовнішнім виглядом, що змінився.

Так, за інформацією телеграм-каналу" Звездач", Подольська з'явилася на одній з модних премій, але щось пішло не так. Багато шанувальників не впізнали співачку і вирішили, що тепер вона не схожа сама на себе.

Наталія Подольська, яку не впізнали шанувальники

Виявилося, що вся справа в невдалій пластиці. "Абсолютно точно була виконана ринопластика, це легко зрозуміти якщо порівняти старі і нові фото. Форма носа зараз стала більш витонченою і за розміром ніс став менше — такого ефекту неможливо отримати навіть при сильному схудненні. Також можу припустити, що Наталя переборщила з ботулотоксином, ботоксом, що дає ефект пластилінової маски, міміка позбавлена природності», — зазначила пластичний хірург Марія Белліні.

Читати також"Уявіть, скільки Алла зробила для Росії": Пресняков заступився за зацьковану Пугачову

Нагадаємо, протягом декількох десятиліть світові виконавці поп-музики, року, а тепер і хіп-хопу таємно привласнювали величезні суми, граючи на корпоративних і приватних вечірках в Штатах. Проте також виявилося, що як мінімум з 2000-х аналогічна схема існує в Росії (або на зарубіжній нерухомості, що належить російським бізнесменам).

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти