"Пухлина і синці": Седокова поділилася результатами МРТ

Седокова розповіла свій діагноз / Колаж Главред. Фото Instagram / annasedokova

Зрадниця України Седокова розповіла про свій діагноз.

Українська співачка Анна Седокова, яка у війні Росії проти України обрала терориста-РФ, зламала ногу під час концерту.

Раніше вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, тому що кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

Седокова поскаржилася на свою ногу / скріншот сторіз Instagram / annasedokova

"У мене шалено болить і не проходить нога. Пухлина і синці не проходять. Ходити боляче", - написала вона на своїй сторінці в Instagram.

МРТ Седокової / скріншот сторіз Instagram / annasedokova

Пізніше Седокова сходила на МРТ і поділилася результатами обстеження. "Була у доктора. Він сказав, що терміново потрібно милиці і чобіт. У мене перелом копресіонний в двох місцях. Милиці на 3 тижні", - поскаржилася зрадниця.

Седокова та її діагнози / скріншот сторіз Instagram / annasedokova

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці в Instagram чоловік Сєдокової Яніс запостив чорне сторіз, яке говорило: "Напевно, це була пара найгірших годин в моєму житті. Більше нічого сказати. Ти потім все дізнаєшся. Але може і не дізнаєшся ніколи. Сподіваюся, ніколи".

До цього Седокова в черговий раз перейнялася своїми інтимними частинами тіла. Співачка, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і своя вага, а не звірства в Україні, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "Для тих хто переживав. М'ячі на місці".

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти