Остаточно розпрощалася з Меладзе: Віра Брежнєва натякнула на новий роман

Віра Брежнєва новини - у Віри Брежнєвої новий чоловік / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

ЕксВіаГра перестала оплакувати невдалий союз із музичним продюсером.

У жовтні 2023 року українська співачка Віра Брежнєва підтвердила чутки про розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе після 8 років в офіційному шлюбі. Артистка зізналася, що їй знадобилося багато часу, щоб пережити розрив.

Втім, схоже, Брежнєва остаточно намірилася залишити минуле в минулому - у соціальних мережах вона інтригує шанувальників появою в її житті нового чоловіка.

Так у своєму блозі в Instagram зірка опублікувала розкішний букет із гортензій. При цьому вона зазначила, що квіти їй подарував загадковий залицяльник.

"Я сама можу купити собі квіти (посилання на однойменну пісню Майлі Сайрус - прим. редактора). Але в цьому немає необхідності. Він купує. А я насолоджуюся", - підписала знімок Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва новини - у Віри Брежнєвої новий чоловік / instagram.com/verververa

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український артист балету Олександр Стоянов відреагував на нового чоловіка в житті Катерини Кухар. Балерина похвалилася відпочинком у компанії стиліста Олександра Левинського.

Також Вадим Олійник розповів, через що конфліктували Dantes і Наталя Могилевська, коли співачка була музичним продюсером проєкту ДіО.фільми.

Читайте також:

Новини заразКонтакти