"Дуже плакала": подруга Ніни Матвієнко розповіла про останню зустріч перед її смертю

Алла Кудлай поділилася теплими спогадами про Ніну Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/nina_matvienko_official/

Алла Кудлай зізналася, що була дуже пригніченою після звістки про смерть Ніни Матвієнко.

Народна артистка України Алла Кудлай довгий час дружила з легендарною співачкою Ніною Матвієнко і вважала її своїм учителем.

Алла Кудлай згадала, як починала свою творчу кар'єру в хорі ім. Г. Верьовки. Г. Верьовки, де також співала Ніна Матвієнко і розповіла, що Матвієнко навчала її співу, допомагала з костюмами та ділилася рецептами улюблених смаколиків.

"Я прийшла в колектив хору ім. Г. Верьовки. Ми з Ніною Матвієнко, яка була солісткою, завжди спілкувалися, вона мене вчила. Дуже вона мені допомагала і пісні давала. Навіть художницю свою дала, яка зробила для мене перший костюм із головним убором. Вона багато дала мені народних пісень. Наприклад "Шла дівчина", - повідомила Кудлай в інтерв'ю Rostyslove Production.

Також Алла поділилася спогадами про останню зустріч із Матвієнко.

"Остання зустріч була на благодійному концерті. Коли я дізналася сумну звістку, я дуже плакала. Тому що ось бачилася з Ніною, а більше її немає", - зазначила артистка.

Дивіться відео, де Алла Кудлай розповіла про Ніну Матвієнко:

Хто така Ніна Матвієнко?

Ніна Митрофанівна Матвієнко - українська співачка та акторка. Народна артистка Української РСР (1985), лауреатка Державної премії УРСР ім. Тараса Шевченка (1988), Герой України. Входила до Спілки кінематографістів України (1989). Мати співачки Антоніни Матвієнко.

Ніна Матвієнко - останні новини по темі

Нагадаємо, Тоня Матвієнко розповіла, що і сама Ніна Митрофанівна, і її близькі, дізналися про хворобу випадково - у серпні у співачки просто заболів живіт, вона звернулася до лікаря і почула страшну новину.

А також Амадор Лопес, який товаришував із Ніною Матвієнко, згадав, що вона до останнього вірила у своє одужання.

Читайте більше про Матвієнко:

Новини заразКонтакти