"Ніхто не був радий": путініст Тарзан розмазав свою невістку-стриптизерку

Тарзан і Корольова не могли прийняти вибір сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star/, instagram.com/melissa_foxs_/

Путіністи Тарзан і Корольова далеко не відразу прийняли кохану сина.

Єдиний син російських артистів-путіністів Наташі Корольової і Тарзана - Архіп Глушко зовсім нещодавно одружився зі своєю коханою Мелісою Фокс. Зазначимо, раніше дівчина працювала стриптизеркою, а зараз почала займатися б'юті-індустрією.

Як розповів путініст Тарзан росЗМІ, спочатку він із дружиною скептично ставилися до вибору сина, але згодом все ж таки прийняли її у свою сім'ю. Пара зустрічалася і жила разом чотири роки до весілля і за цей час багато чого змінилося.

"Коли вони зустрілися, ніхто, я не буду приховувати, цьому не був радий сильно. Якось ми не були до цього готові абсолютно. У них не було різнокольорових кренделів, поблажок, знімали вони квартири, були обмежені в коштах. Спеціально, не спеціально, так вийшло, вони сьорбанули, всяке було різне. І минуло чотири роки, це дуже серйозний термін, у шлюбі стільки не живуть. Ви знаєте, я зауважав цих двох молодих людей, бачу, що вони один на одного позитивно впливають. Тоді ворота відчинилися. Вони пройшли перевірку на стійкість почуттів одне до одного", - розповів Тарзан.

Хто така Наташа Корольова?

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви строком на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наташа Корольова потрапила в черговий скандал, здається, їй оголосили своєрідний бойкот. Артистку вирізали з трансляції святкового концерту в Кремлі.

А також з'явилася інформація, що в чоловіка Наташі Корольової Тарзана почалися проблеми в роботі й вистави за його участю почали скасовувати.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти