Невпізнанна: страшна Марина Хлєбнікова з'явилася на похоронах

Марина Хлєбнікова знову викликала ажіотаж у ЗМІ / Telegram-канал Mash

Співачка настільки жахливо виглядає, що її не впізнали навіть її близькі друзі.

Виконавиця популярної пісні "Чашка кофею", співачка Марина Хлєбнікова, яка нещодавно стала жертвою пожежі, абсолютно невпізнанна з'явилася на похоронах поета Германа Вітке.

Як повідомляє телеграм-канал Зоряний пил, співачку насилу впізнали навіть її знайомі. Після пожежі вона носить перуку і довгі рукавички, щоб приховати сліди від опіків.

Зазначимо, що Марина Хлєбнікова, яка пропала з радарів російського шоу-бізнесу, знову увірвалася в інформаційний простір з новиною про пожежу. Тоді її квартира сильно обгоріла, вона провела деякий час в лікарні.

Нагадаємо, тоді співачка потрапила в скандал, адже в її квартирі журналісти провели незаконну зйомку, прикинувшись працівниками ЖЕКу.

На ролик, що швидко поширився відреагувала сама співачка. На своїй сторінці в Instagram вона в сторіс написала, що журналісти діяли незаконно, і з ними будуть розбиратися її юристи.

Тоді ж гендиректор мультимедійного інформаційного центру Известий у свою чергу відповів, що йому про зйомку нічого не відомо. Він також припустив, що ця неприємна ситуація "привиділася" Хлєбнікової в силу її стану після пожежі.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти