Неприхована ніжність: Вітвіцька похизувалася відпочинком із коханим-військовим

Соломія Вітвіцька новини - Вітвіцька з бойфрендом відпочила в Карпатах / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Соломія Вітвіцька показала, як провела відпустку з новим обранцем.

У лютому 2024 року українська ведуча Соломія Вітвіцька вперше публічно заявила про те, що вступила в романтичні стосунки з лейтенантом ЗСУ Олексієм Ситайлом. Вона ходила в холстячках із 2020 року - після розлучення з телеоператором Владом Кочатковим.

Зараз же Вітвіцька на всю котушку насолоджується новим романом. Через військову службу більша його частина проходить на відстані, але кожна зустріч закоханих від цього стає ще ціннішою.

Так нещодавно Ситайлу вдалося отримати відпустку, і він відвіз Вітвіцьку в Карпати, де вже відпочивали кума ведучої Світлана Тарабарова, співачка Наталя Карпа та їхні діти. Можливість побачити подруг, погратися з дітьми і провести з коханим час тет-а-тет на тлі чудової української природи зворушили Соломію Вітвіцьку.

У своєму блозі в Instagram вона активно ділилася з шанувальниками фотографіями незабутньої відпустки. Після Карпат ведуча та її обранець вирушили в автоподорож важливими для них місцями України.

Соломія Вітвіцька новини - Вітвіцька з бойфрендом відпочила в Карпатах / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Павло Зібров показав, як у компанії Рибчинського, Поплавського та сім'ї святкував день народження. Імениннику піднесли "вусатий" торт.

Також Потап нецензурно висловився про роботу своєї колишньої підопічної Наді Дорофєєвої. Співачка вже давно не спілкується з опальним музичним продюсером.

Читайте також:

Новини заразКонтакти