Незрозуміло, яку країну підтримав: утікач Влад Яма відреагував на обстріл України

Влад Яма згадав про Україну/ колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official/?hl=uk

Влад Яма коротко висловився під час масштабної ракетної атаки.

Український хореограф Влад Яма, який розчарував українців, втікши жити до США під час повномасштабної війни, згадав про рідну країну сьогодні, 26 серпня.

Як відомо, країна-терорист Росія атакувала 15 областей України, застосувавши ракети та безпілотники.

На своїй сторінці в соцмережах Яма опублікував знімок і коротко написав: "Країна, тримайся".

Тільки ось показав хореограф не кадри України, а знімок сонця з вікна автомобіля і, найімовірніше, зроблений він у США. Тому незрозуміло, яку ж країну він підтримав.

Зазначимо, Влад Яма зараз живе своє безтурботне життя в США разом із сином і дружиною і часто показує, як відпочиває там і займається танцями. Також він все частіше використовує мову країни-терориста РФ.

Влад Яма відреагував на обстріл України / фото: скрін instagram.com/vladyama_official/?hl=uk
Влад Яма / інфографіка: Главред

Хто такий Влад Яма?

Владислав Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" і "Модель XL". Член журі "Ліги Сміху".
З початку війни Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він заплатив прикордонникам велику суму, щоб його випустили за кордон. За втечу його неодноразово хейтили.
У соціальних мережах Влад вкрай рідко з'являється, бо щоразу стикається із засудженням. Відомо, що він кілька разів анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Влад Яма - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Влад Яма показав фото, на якому виконує танцювальне па. Однак не тільки експресія фото привернула увагу багатьох: у підписі до нього Яма розповів, що фотографія була зроблена в Криму.

А також раніше під час ранкової масованої атаки Росії по українських мирних містах 29 грудня 2023 року, Влад Яма виклав знущальний пост. Він опублікував відео запаленої свічки, де цинічно написав, що з ним все добре.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти