Не знають, що відбувається: близьке оточення Кейт Міддлтон втратило принцесу з поля зору

Кейт Міддлтон та її хвороба оповита справжньою таємницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Найближче оточення принцеси не знало про те, що вона готується до серйозної операції.

Деякі зі старших співробітників Кейт Міддлтон, яка нещодавно перенесла операцію на черевній порожнині, не могли побачитися або поговорити з нею.

Ба більше, як пише Page Six, вони навіть не знали про операцію, поки про неї не було оголошено, тому вона застала їх зненацька.

"Лише деякі люди знають, що відбувається насправді, і вони мовчать", - повідомляє ЗМІ.

У січні Кенсингтонський палац опублікував несподівану заяву, в якій йшлося, що 42-річна Міддлтон перенесла "планову операцію на черевній порожнині" і що вона залишиться в лікарні до двох тижнів.

Очікувалося, що мати трьох дітей, яка виховує 10-річного принца Джорджа, 8-річну принцесу Шарлотту і 5-річного принца Луї з чоловіком принцом Вільямом, відновить свої королівські обов'язки "після Великодня".

Джерело Us Weekly стверджує, що відтоді, як її виписали з лікарні, у Міддлтон було два гості: король Карл III і королева Камілла.

Зазначимо, у соцмережах принца і принцеси нещодавно з'явилося перше фото Кейт Міддлтон після операції, але фанати запідозрили нечисте. Дуже уважні підписники запідозрили, що знімок відфотошоплений.

А також принц Вільям прокоментував так звані "теорії змови", пов'язані із загадковим захворюванням його дружини Кейт Міддлтон.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти