"Не час показувати свої кістки": Богдан захейтили в Мережі за відпустку в Домінікані

Анна Богдан / Instagram.com/hannastorozhuk

Світська левиця і Instagram-діва Анна Богдан опублікувала фотографію у відвертій сукні і викликала хвилю хейту в свою сторону.

Світська левиця і переможниця 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан влаштувала собі відпустку на одному з курортів Домініканської Республіки. І тепер публікує фотографії звідти на своїй сторінці в Instagram.

Наприклад, нещодавно Богдан виклала знімок, на якому вона одягнена в чорну відверту сукню. І фото явно зроблено в дорогому готелі. Досить солідна частина її фолловерів негайно обурилися таким зухвало розкішним відпочинком - і саме якраз в той період, коли її батьківщина страждає від війни з Росією.

"Це все, що її турбує зараз", "Не час показувати в такий важкий час свої кістки. Безсовісна, в країні війна, тупе створіння", "Всі "патріотки" за кордоном", − написали вони.

Нагадаємо, раніше, на початку літа нинішнього року, Анна Богдан шокувала шанувальників тим, що пішла від комерсанта Михайла Заливако. Їхні стосунки почалися якраз на знімальному майданчику шоу 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк".

Але навіть після такої заяви фанати пари сподівалися, що у закоханих це - тимчасові труднощі, і вони знову будуть разом. І в Instagram у дівчини час від часу запитують про її стосунки із Заливако.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти