"Не хочу вагітною сидіти в бомбосховищі": зірка Жіночого кварталу висловилася про материнство

Ірина Сопонару розповіла, чому не хоче народжувати дітей під час війни / instagram.com/irinasoponaru

Ірина Сопонару намагається бути реалісткою, і кілька разів за час повномасштабної війни була щиро рада, що у неї немає дітей.

Акторка Жіночого кварталу та комік Ірина Сопонару не раз заявляла, що хоче стати матір'ю. Морально вона вже давно готова до цього, проте обставини не грають їй на руку в цьому питанні.

36-річна артистка перебуває в тривалих відносинах з британцем, з яким познайомилася ще до повномасштабної війни. Закохані не поспішають в ЗАГС, та й дитяче питання Сопонару відкладає "на потім".

В інтерв'ю для Анни Олицької актриса зізналася, що робить це в основному через страх. Російські окупанти відібрали майбутнє у всього українського народу, і щось планувати, поки в країні війна, гумористка просто не може.

"Моя перша думка, коли почалася війна і я пішки йшла через кордон, була про те, що слава богу, що в мене немає дитини. Було б все те саме, тільки з дитиною. Бо я без машини була, там була така черга, що вони, напевно, тиждень стояли... І я пішки пройшла... Потім я думала, як я хочу сина, і так його виховати, щоб він був як наші ЗСУшники, такий гідний українець... Я дуже цього хочу, але не розумію, як це зробити", - розповідає Ірина.

Також вона зазначає, що мріє привести на світ дитину в Україні, але в умовах війни вважає це нереалістичним завданням. "Поки я не бачу, що це безпечно робити в Україні. Треба думати реалістично. Якщо тривоги, бомбардування – я не хочу вагітною сидіти у бомбосховищі. Я і не вагітною не хочу там сидіти. А вагітною тим паче. Ці бідні жінки, які народжували під час війни, – я їм так співчуваю. Це жах", - ділиться емоціями Сопонару.

Раніше стало відомо, що британський актор і голлівудська зірка Джуд Лоу став батьком в сьомий раз - його нинішня дружина народила йому другу спільну дитину. Всього у Лоу семеро дітей від чотирьох різних жінок.

Також голлівудська комедійна акторка австралійського походження Ребел Вілсон зробила своїй дівчині пропозицію руки і серця в Діснейленді. Разом артистка і її обраниця вже виховують дочку.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти