"Не швидко": Узєлков після операції на серці показав свою реабілітацію

В'ячеслав Узєлков новини - Узєлков показав, як проходить реабілітацію / колаж: Главред, фото:instagram.com/uzelkov_official

В'ячеслав Узєлков не зміг утриматися від походу в тренажерний зал.

З лютого 2024 року український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков переніс три серйозні операції. Усі вони - наслідки порушень в організмі Узелкова після багатьох років у професійному спорті.

Остання і найважча операція пройшла у квітні - боксеру "ремонтували" серце. Лише зараз, через чотири місяці, Узєлков обережно повертається в колишню фізичну форму.

У своєму блозі в Instagram він показав, як у спортивному залі робить жим лежачи. Спортсмен із легкістю підняв штангу, а потім показав кілька боксерських хуків.

"Ну що, підвищуєм планку. Не швидко, але вдало. Реабілітація йде на поліпшення і повернення сили", - прокоментував свої заняття В'ячеслав Узєлков.

В'ячеслав Узєлков новини - Узєлков показав, як проходить реабілітацію / колаж: Главред, фото:instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярний український актор, зірка серіалу "Голова" Дмитро Гирявець, одружився. Наречений поділився подробицями весілля та планами на майбутнє.

Також українська співачка Слава Камінська показала коханого, якого приховувала від шанувальників майже два роки, на спільному портреті. Щоправда, артистка використала для цього вельми незвичайний спосіб.

Читайте також:

Новини заразКонтакти