На зло пліткам: Маша Єфросиніна показала момент щастя з чоловіком

Маша Єфросиніна новини - Маша Єфросиніна показала побачення з Тимуром Хромаєвим / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina

Поки різні ЗМІ "розлучають" Хромаєва та Єфросиніну, подружжя намагається жити своє краще життя.

Ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна розділяє долю багатьох українських жінок - її чоловік Тимур Хромаєв пішов на фронт, і зустрічі з коханим зараз дуже рідкісні. Тому кожне побачення з ним для Єфросиніної стає чимось особливим.

Так у своєму блозі в Instagram ведуча поділилася знімком із Хромаєвим. На чорно-білому фото чоловік і дружина делікатно обіймають одне одного за талію та щасливо посміхаються.

Побачитися з чоловіком Єфросиніній вдалося у Львові. Разом пара відвідала вечір, присвячений відкриттю відділень центру реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії для постраждалих від війни.

"Це одне з наших рідкісних побачень з чоловіком... Ввечері на зустрічі з друзями. Щаслива, що ми з Тимуром не втрачаємо вміння радіти", - підписала знімок Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна новини - Маша Єфросиніна показала побачення з Тимуром Хромаєвим / instagram.com/mashaefrosinina

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаЅтгоуон, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "НВ". З 2018 року - почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Хто така Маша Єфросиніна / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про нечуваний борг Святославу Вакарчуку, який був її наставником і, донедавна, музичним продюсером.

Також стало відомо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька опинилася в лікарні. Акторці знадобилася крапельниця, щоб вона могла прийти до тями.

Читайте також:

Новини заразКонтакти