"Наташа вже в курсі": путініст Тарзан публічно засвітив свою нову музу

Тарзан займається живописом / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star/

Путініст Тарзан вважає за краще милуватися довгоногою блондинкою, а не своєю дружиною.

Чоловік російської співачки Наташі Корольової, яка родом з України, але підтримує повномасштабне вторгнення РФ в її рідну країну, путініст Тарзан знайшов нову музу - Олесю Бословяк.

Як повідомляють росЗМІ, Тарзан намалював картину з блондинкою, яка на полотні зображена з конем. Стало відомо, що намалював Тарзан колишню учасницю гурту "Мобильные блондинки" і модель - Олесю Бослов'як.

Користувачі мережі переконані, що дівчина позувала чоловікові Корольової, а значить проводила з ним багато часу наодинці, про що і написали безліч коментарів:

"Наташа вже в курсі, що Сергій з такою красунею час проводив? Вона ж йому позувала однозначно";

"Ефектна жінка, а Тарзан - чудовий художник";

"На місці Корольової я б закінчила з цими музами".

Нова картина Тарзана / фото: скрін instagram.com/tarzan___official/

Хто такий Сергій Глушко (Тарзан)?

Сергій Віталійович Глушко - російський актор, співак, бодібілдер, художник і стриптизер. Найбільших успіхів у країнах колишнього СРСР досяг як стриптизер під псевдонімом Тарзан, став відомим завдяки стосункам і шлюбу з Наташею Корольовою, яка пішла до нього від співака і композитора Ігоря Ніколаєва.
Підтримав терористичний напад Росії на Україну. 7 січня 2023 року занесений до списку санкцій України, оскільки "підтримав військове вторгнення Росії в Україну в публічних заявах, соціальних мережах".

Тарзан - останні новини по темі

Зазначимо, Наташа Корольова підтримує свого чоловіка-путініста Тарзана, і вважає доречним, поки країна-агресор бомбить її історичну батьківщину, співати дифірамби його військовому минулому.

А також Наташа Корольова вирішила висловитися про конфлікт між її мамою і чоловіком Тарзаном, який відкрито підтримує військове вторгнення Росії в Україну. За словами співачки, у неї в родині "все добре", серйозний конфлікт залишився в минулому.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти