"Наша країна обов'язково переможе і син любить Росію": мати гумориста Ревви топить за окупантів

Олександр Ревва зі своєю путіністкою мамою. Фото навколо ТБ

Мати Ревви вважає, що "нацистів", читай українців, потрібно винищувати

Мати українського гумориста Олександра Ревви, який будує свою кар'єру в Росії, але при цьому засуджує жорстокий напад на Україну висловила свою позицію щодо жорстокого нападу Росії на Україну.

Як розповіла вона в інтерв'ю Комсомольської правди в Росії, що її колишній чоловік і батько Ревви кинув її, коли Олександру і його сестрі-двійняті було по 4 місяці.

"Мені дуже складно було в житті. Колишній чоловік не платив аліменти, ніколи не допомагав. Я сама піднімала дітей, працюючи на трьох роботах. І з концертами їздила. Була на Бамі, в Норильську в мороз під 40 градусів виступала. Я все витримала. І вірю, що наша країна обов'язково переможе. І мій син так вихований. Ми давно росіяни. Низький уклін місту Донецьку, де ми всі народилися. Мій тато, дідусь Саші, був композитор, професор Донецької консерваторії. Його ім'ям названа вулиця в Донецьку. Але в першу чергу треба поважати ту країну, в якій живеш. Запевняю, мій син любить Росію. Саша ніколи не плюне в те місце, де він відбувся", - каже жінка.

Рекомендуємо:

Вона також заявила, що її син солідарний з твердженням, що "нацистів потрібно знищувати". "Пишуть, Зеленський-Сашин друг. Вони просто разом були в КВК. І Міша Галустян, з мамою якого ми тут в Сочі спілкуємося, знав тоді Зеленського, ну і що?! Саша не проти Росії або президента нашого. Він міг сказати тільки те, що він за мир в загальному розумінні цього слова. Але при цьому ми розуміємо, що якщо нацистів треба знищити, - це правильно", - каже колишня мешканка Донецька, закликаючи вбивати своїх земляків через хворі амбіції терориста Путіна.

Відомо, що артист залишив всю нажиту нерухомість і разом з сім'єю влаштувався в Європі. Повертатися в Росію гуморист, який виступає під псевдонімом Артур Пирожков, поки не збирається. Зараз 47-річний Олександр Ревва з 39-річною дружиною Анжелікою і двома доньками живе в Іспанії.

Раніше батько шоумена розповів, що Ревва часто навідувався в Україну, адже там живе його "кращий друг" Зеленський. Крім того, за словами батька Ревви, в 2021 році Пирожков виступав і в Києві, і в Одесі. У жовтні минулого року заспівав на ювілеї українського олігарха Павла Фукса. Батько артиста також повідомив, що його виступ коштує 30-40 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше батько шоумена і артиста Олександра Реви (творчий псевдонім Артур Пирожков - авт.) Володимир Рева, який як і раніше живе в українському Донецьку, розповів, що посварився з сином і образив його через те, що артист не підтримує війну в Україні і вбивства мирних громадян Росією.

"Я ж коли дізнався про його поведінку, обізвав трошки - ми з сином посварилися і більше не спілкувалися. Він же разом з Меладзе брав участь у цьому збіговиську, яке виступало проти "спецоперації" в Україні", - каже батько, якого цитує Kp.ru.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти