"На нас полювали": "рот Путіна" Соловйов потрапив під обстріл в районі Вугледара

Соловєв потрапив під обстріл під Вугледаром / колаж фото Telegram, скріншот з відео

Соловйов заявив, що він потрапив під обстріл, тому що нібито стався "витік" інформації.

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов під час ефіру на росТБ поскаржився на те, що він нібито потрапив під обстріл, коли був в районі Вугледара Донецької області. "Роту Путіна" навіть здалося, що українські військові на нього "відкрили полювання". Відео вже розлетілося в Мережі.

Російський пропагандист стверджує, що разом з ним були окупанти з 155-ї бригади морської піхоти РФ.

"Стався витік інформації, що я повинен бути саме в цьому підрозділі і за нами почали полювати. Під час нашої бесіди з морпіхами почалися прильоти. Вони коригувалися з квадракоптерів. Прильотів було чимало ... Не 200-х, не 300-х, не 500-х не було", - сказав Соловйов.

Сам він проговорився, що це вже не перший "витік" інформації в РФ і цим займеться російська контррозвідка. Також він спробував звинуватити українських військових у тому, що вони нібито навмисно намагалися знищити знімальну групу Соловйова.

"Стався витік. Я думаю, що військова контррозвідка розбереться. Це не перший раз, коли розбираються. Є ворожі шпигуни. Вони знали, де ми будемо, тому цілеспрямовано працювали по знімальній групі, що ще раз доводить "терористичний" характер "укрнацистського" режиму. Це ще раз доводить, що вони бояться "чесного слова", - сказав пропагандист.

Пізніше з'явилося відео, на якому і видно сам "обстріл", під який потрапив Соловйов.

Соловєв потрапив під обстріл під Вугледаром / скріншот з відео

Нагадаємо, пропагандист Володимир Соловйов і колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) влаштували публічну сварку через війну в Україні. Причиною стало те, що Соловйов заявив, що Гіркін поїхав воювати в Україну, але "об*****ся" і повернувся. При цьому "Стрєлков" відповів в Telegram Соловйову не менш "ввічливо". У відповідь на "наїзд" Гіркін звинуватив Соловйова у брехні і запросив його на публічні дебати.

Нагадаємо, раніше український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, поділився новим постом.

На своїй сторінці в Instagram він виклав відео-фрагмент головного пропагандистського шоу Росії - "Вечір з Володимиром Соловйовим", де в головній ролі виступає кремлівська шавка і розпалювач війни, ведучий Соловйов. На цей раз, посіпака Путіна не був настільки палким у своїх промовах, а також виглядав схудлим і змарнілим. Зверніть увагу: на Соловйові обличчя немає, схуд в два рази. Що з ним, як думаєте?"- запитує Дмитро Гордон.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти