"Ми швидко обійнялися": Олена Кравець розповіла про зустріч із Зеленською

Олена Кравець розповіла деталі зустрічі з першою леді / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine, instagram.com/lennykravets/

Олена Кравець розповіла про першу зустріч із кумою Оленою Зеленською вперше за три роки.

Відома українська акторка Олена Кравець зізналася, як відбулася її зустріч із першою леді України Оленою Зеленською вперше за довгий час.

У коментарі для Люкс FM Олена розповіла, що старша донька акторки Марія була ведучою подкасту "Вдома", який вони разом ведуть на каналі Olena Kravets, і Зеленська стала гостею ефіру. У цей момент Кравець зуміла побачитися і поспілкуватися з кумою. Зустріч відбулася в березні цього року.

"Моя Маша, донька, була ведучою подкасту. Героїнею подкасту була Олена Зеленська. Я прийшла, ми швидко обнялися, як діти", - сказала Кравець.

Після цього вони обмінялися кількома словами і розійшлися.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна актриса. Учасниця команд вищої ліги КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит" і "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал".З грудня 2022 по кінець 2023 року - ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дом".

Дивіться відео, де Олена Кравець розповіла про зустріч з Оленою Зеленською:

Олена Кравець - останні новини по темі

Зазначимо, Олена Кравець вважає, що прагнення бути постійно на виду і задовольняти або навіть передбачати очікування аудиторії шанувальників для зірок є згубним.

А також Олена Кравець зауважила, що через війну в загальноприйнятому значенні стала старшою, однак турбує її не лише це.

Читайте більше про Кравець:

Новини заразКонтакти