Чоловік Ольги Сумської йде на Голос країни на 1+1

Ольга Сумська / Главред

Голос країни: Перезавантаження обіцяє море незвичайних емоцій під час перегляду. Традиційно, на шоу анонімно підуть знамениті українські артисти.

На початку 2021 року стартує 11 сезон шоу Голос країни. Організатори цього разу вирішили змінити склад тренерів, а також не забули як дивувати цих тренерів.

Надя Дорофєєва, Олег Винник, Тіна Кароль і Діма Монатік будуть змушені на слух визначати своїх колег-знаменитостей. Звичайно, цих артистів буде не багато, подібна практика - традиція на шоу Голос у багатьох країнах.

Географія учасників Голосу країни традиційно різна - з усіх куточків України та світу. Цього разу, на сцену вийдуть навіть заслужені артисти України, зокрема чоловік Ольги Сумської, актор Віталій Борисюк, пише ТСН.Читати такожГолос країни 2021-з'явилися подробиці нового сезону

Віталій Борисюк / instagram.com/olgasumska/

"Ну прекрасно, суперовий звук, супер музиканти, драйв, адреналінчик - все як у гарному спектаклі. Чому б з голосом не прийти на Голос", - сказав він.

Крім зірок української естради інкогніто, глядачів чекають новітні діджитал-розробки, які будуть застосовуватися для того, щоб шоу було безпечним. Організатори навіть представлять спеціального робота за лаштунками, який допомагатиме з дезінфекцією.

Раніше назвали імена всіх тренерів 11 сезону Голосу країни.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти