Чоловік Анни Трінчер назвав "генетичну" причину розлучення зі співачкою

Олександр Волошин розповів, чому вирішив розлучитися з Анною Трінчер / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Олександр Волошин переконаний що розрив з часом зробить і його, і співачку більш щасливими.

На початку серпня українська співачка Анна Трінчер розповіла про проблеми у відносинах з чоловіком, блогером Олександром Волошиним, через які, за порадою сімейного психолога, їм довелося роз'їхатися. У вересні пара все ж відсвяткувала першу річницю шлюбу, але вже тоді стали з'являтися чутки, що Трінчер та Волошин знаходяться в стані розлучення.

І лише вчора вже колишні чоловік і дружина оголосили про це привселюдно - вони довго працювали над тим, щоб зберегти шлюб, але програли цю битву. В ім'я кохання, яке покинулу їхній союз, вони розійшлися з глибокою вдячністю та повагою один до одного.

Тоді ж стало відомо, що ініціатором розриву став Олександр. На своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він травмований неадекватною поведінкою в сім'ї свого біологічного батька, та розставання з Ганною мотивує в тому числі і "генетичною схильністю" до руйнування відносин.

Дивлячись, як біологічний батько ображає маму, Волошин, який перегорає дуже швидко, дав собі обіцянку старанно працювати над стосунками, щоб не стати абьюзером, або чесно зізнатися в своїх почуттях. У відносинах з Трінчер, які блогер назвав найщасливішими, він спочатку спробував перше, але потім довелося все ж вдатися до другого.

"Я дав обіцянку собі: якщо я буду у стосунках відчувати, що перегораю, то повинен зробити все, щоб прибрати це, або сказати про це людині і не допустити зі свого боку "аб'юзивної" поведінки. Саме це я і зробив зараз. Я прийшов до Ані і чесно все розповів. На ситуацію можна подивитися з різних сторін. Можна багато говорити і шукати хто правий, а хто - ні. Але я знаю, що для себе і для своєї, ще на той момент дружини, я роблю правильний крок, який зробить нас обох в майбутньому більш щасливими", - пише колишній чоловік співачки.

Олександр Волошин розповів, чому вирішив розлучитися з Анною Трінчер / instagram.com/voloshyn_xx

Раніше українська співачка Alyosha натякнула на проблеми у відносинах з Тарасом Тополею. Розлад в парі, на думку артистки, настав через довгу розлуку.

Також 53-річна британська супермодель Наомі Кемпбелл спровокувала чутки про свої заручини - нещодавно "Чорна пантера" вийшла в світ з каблучкою з величезним дорогоцінним каменем на безіменному пальці.

Інші новини:

Новини заразКонтакти