Мурат Налчаджиоглу показав свою найдорожчу жінку в перлах

Мурат Налчаджиоглу новини - який вигляд має мама Мурата Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

На честь особливого сімейного свята колишній чоловік Ані Лорак поділився рідкісним фото матері.

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу живе в Україні, але днями він повернувся до рідної Туреччини. Там він відсвяткував своє 47-річчя в компанії подружки та єдиної доньки.

Однак це не єдине важливе свято, яке планував відвідати Мурат. Сьогодні, лише за кілька днів після нього, День народження відзначає мама Налчаджиоглу. Їй виповнилося 82 роки.

"Люба мама! Нехай Бог оберігає тебе щодня. З Днем народження, моя найдорожча матусю", - написав у своєму блозі в Instagram турецький бізнесмен, і показав рідкісне фото своєї мами. Жінка мала дуже елегантний вигляд у квітковій сукні, білому легкому кардигані та з перловими прикрасами.

Тато Мурата Налчаджиоглу рано помер, і тоді хлопчик звалив опіку над матір'ю і трьома сестрами на себе. У зв'язку з цим між турецьким бізнесменом та його матір'ю виник особливий зв'язок, який з роками лише міцнішає.

Мурат Налчаджиоглу новини - який вигляд має мама Мурата Налчаджиоглу / instagram.com/muratnalca

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Павло Зібров показав, як у компанії Рибчинського, Поплавського та родини святкував день народження. Імениннику піднесли "вусатий" торт.

Також Потап нецензурно висловився про роботу своєї колишньої підопічної Наді Дорофєєвої. Співачка вже давно не спілкується з опальним музичним продюсером.

Читайте також:

Новини заразКонтакти