"Молодший і красивіший": Валерій Залужний показав, який зараз вигляд має

Валерій Залужний показав нове фото / колаж: Главред, фото: facebook.com/vzaluzhnyi/

Шанувальники засипали компліментами Залужного в коментарях.

Посол України у Великій Британії генерал Валерій Залужний вирішив поміняти головне фото на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши новий портрет.

Підписники Залужного оцінили його знімок і вже поставили понад 15 тисяч лайків, а також написали безліч похвальних коментарів. Посол з'явився в білій сорочці, синьому піджаку і краватці в тон.

"Красень і гордість всієї України";

"Йоу, ви все молодші і красивіші! Повітря Альбіону явно пішло вам на користь, виглядаєте бадьорим і готовим перемагати! Як завжди - наш, потужний! Отаман Валерій Залужний!!!";

"Нехай здійсняться всі ваші задуми і мрії, пане Генерале!", - написали в коментарях.

Хто такий Валерій Залужний?

Валерій Федорович Залужний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель, Житомирська область) - український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування "Північ" (2019-2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України - перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу - перший заступник командувача військ Оперативного командування "Захід" (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009-2012).

23 травня 2022 року увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 року за версією журналу Time, а в жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Посол України у Великій Британії. Приступив до виконання обов'язків посла 11 липня 2024 року.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли, а висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

А також alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти