Міс "Україна-Всесвіт"-2022 вагітна первістком

Вікторія Апанасенко вагітна - перше фото вагітної Вікторії Апанасенко / колаж: Главред, фото: instagram.com/crystal.viktoria

Вікторія Апанасенко поділилася своїм щастям і показала перше вагітне фото.

Міс "Україна-Всесвіт"-2022 Вікторія Апанасенко навесні 2024 року відсвяткувала першу річницю весілля зі своїм чоловіком, підприємцем і заступником міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександром Борняковим. Сьогодні пара оголосила, що чекає на первістка.

Українська модель у своєму блозі в Instagram опублікувала чорно-біле фото, на якому вона позує в стильній сукні. Апанасенко зняли впівоберта - так, щоб тканина вбрання підкреслила живіт, який сильно округлився.

"Мама маленького левенятка", - підписала знімок Вікторія. У такий спосіб вона натякнула, що її малюк з'явиться на світ з дня на день: під знаком зодіаку Лев народжуються люди в період з 23 липня по 22 серпня.

"Міс" Вікторія Апанасенко не стала уточнювати стать дитини. Це буде перший малюк у парі та первісток для української моделі.

Вікторія Апанасенко вагітна - перше фото вагітної Вікторії Апанасенко / instagram.com/crystal.viktoria

Конкурс Міс Всесвіт

"Міс Всесвіт" - щорічний міжнародний конкурс краси. Один із найпрестижніших конкурсів краси у світі, входить до "Великої четвірки" разом із конкурсами "Міс світу", "Міс Інтернешнл" і "Міс Земля".

За даними Вікіпедії, конкурс було вперше показано по американському національному телебаченню 1955 року. У 1960 році шоу змінило місце розташування з Каліфорнії на Флориду. До 1971 року конкурс проходив на території США, а з 1972 року - щороку в новій країні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча та громадська діячка Катя Осадча розповіла, що прийняла незвичну для медійної особистості аскезу, яка допомагає їй відмовитися від шкідливої звички.

Також олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх зізналася, коли вийде заміж. Коханий спортсменки зробив їй пропозицію ще восени минулого року.

Читайте також:

Новини заразКонтакти