"Мажорна якась?": Еліна Світоліна відповіла Сергію Притулі прямо в очі

Еліна Світоліна на інтерв'ю у Сергія Притули / колажі: Главред, фото: instagram.com/siriy_ua/, instagram.com/elisvitolina/

Еліна Світоліна різко відповіла Сергію Притулі.

Українська відома тенісистка Еліна Світоліна не сприйняла запитання українського волонтера Сергія Притули про те, що вона проходить реабілітацію в Україні. Зазначимо, спортсменці зробили плановану операцію після отриманої травми.

В інтерв'ю, яке вийшло на каналі Притули в YouTube, тенісистка зазначила, після відповідного запитання ведучого, що вона не мажорка, щоб проходити реабілітацію в Сан-Марино.

"А чому мажорні? Я що - мажорна якась? Ти що?" - обурилася Еліна.

Також Світоліна наголосила, що її реабілітація триватиме ще два місяці.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

"Я маю ще місяць бути в цьому чобітку, тобто не можу ногу взагалі навантажувати, а потім ще місяць буду робити вправи спеціальні, а потім уже можу повертатися на корт", - розповіла спортсменка.

Дивіться інтерв'ю Еліни Світоліної:

Хто така Еліна Світоліна?

Еліна Світоліна - українська тенісистка; бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 у Токіо в одиночному розряді; переможниця 19 турнірів WTA (з них 17 в одиночному розряді); переможниця одного Підсумкового турніру в одиночному розряді (Фінал туру WTA-2018); колишня третя ракетка світу в одиночному розряді, повідомляє "Вікіпедія".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, продюсер Сергій Дворцов повідомив, щоНаташа Корольова і Сергій Глушко на межі розлучення. До речі, путіністи вже кілька разів розходилися через подружні зради Тарзана, який раніше був стриптизером.

А також Олена Зеленська зустрілася з королевою Швеції Сільвією і принцесою Мадлен у Нью-Йорку на полях Генасамблеї ООН. На зустріч Зеленська одягла костюм темно-синього кольору. Образ вона доповнила улюбленою брошкою KVITKA, яку створив український бренд Guzema Fine Jewelry.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти