Машина в ніщо: лідер популярного українського гурту потрапив у серйозну ДТП

Юрій Журавель із гурту Ot Vinta! потрапив у ДТП / колаж: Главред, фото: facebook.com/Zhuravelll

Юрій Журавель показав наслідки аварії та розповів про свій стан.

Український художник, музикант, лідер гурту Ot Vinta! Юрій Журавель опублікував фото, від якого по шкірі біжать мурашки - його автомобіль, на якому він із дружиною їхав на міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал", виявився буквально зім'ятим у гармошку.

Таким чином артист у своєму блозі в Facebook повідомив, що потрапив у ДТП. Передня частина машини перетворилася на металобрухт, але пасажири і водій дивом залишилися цілими.

"Ми живі-здорові! Все добре. Крайня подорож на Арсенал вилізла боком, точніше передком, колесами, днищем і трохи дверима. Велике прохання зрозуміти , не дзвонити і не писати. Мусимо трошки відійти і відпочити", - написав Журавель.

Дружина музиканта Наталія Сьомчик пізніше повідомила, що причиною аварії стала тварина, яка раптово вискочила на дорогу перед їхнім автомобілем. Звірятко залишилося цілим. "Вперше за 40 років життя в такій пригоді... головне що всі цілі, і та тваринка, що вибігла на дорогу - теж", - написала вона.

Автомобіль Юрія Журавля після ДТП / facebook.com/Zhuravelll

Хто такий Юрій Журавель?

Юрій Журавель - український музикант, лідер і вокаліст гурту От Вінта!, художник, аніматор, громадський діяч, актор і сценарист. Винахідник і засновник музичного напряму "украбілі". Піонер української флеш-кліп анімації, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український продюсер Володимир Завадюк зізнався, як камінг-аут змінив його життя, і показав милі кадри з життя зі своїм коханим.

Також заплакана Катерина Тишкевич повідомила, що її стан погіршився - хронічний головний біль напруги призвів до загострення психологічних проблем акторки.

Читайте також:

Новини заразКонтакти