Маша Єфросиніна посвітила худими плічками у відкритій сукні: "Спустошена, але стараюсь бути сильною"

Маша Єфросиніна у відкритій сукні підвела підсумки року / instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча напередодні Нового року побалувала шанувальників витонченою фотосесією.

Українська ведуча та волонтерка Маша Єфросиніна часто піддається критиці через надмірну худорлявість. Злі язики приписують їй анорексію, інші переживають, що через нервові потрясіння 43-річна ведуча виснажує себе.

Сама Єфросиніна реагує на хейт філософськи, адже зараз вона переживає дещо страшніше, ніж плітки нудьгуючих злостивців - через повномасштабну війну ведуча зазначає, що в ній відбулися сильні зміни.

Між тим помітили це і фанати ведучої. Особливо явно вони відчули це після свіжої фотосесії Маші, якою вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Спустошена, але намагаюся бути сильною", - підписала серію чорно-білих знімків ведуча. На них вона позує в сукні без бретелей.

Маша Єфросиніна отримала масу компліментів від шанувальників, які також відзначили, що її фотографії втілюють почуття більшості українських жінок, які вони переживають протягом останнього року:

"Здається, це девіз всіх жінок цього року".

"Маша неперевершена, але +5 кг не будуть зайвими ❤️"

"Маша, ви дуже гарна та розумна жінка. Війна , звичайно, внесла своє на обличчя. Біль, журба за вашою посмішкою..."

"Просто, як каже Оля, молоденька дівчинка ❤️❤️❤️".

Раніше учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Роксолана, яку Алекс Топольський визнав занадто ексцентричною, на зло невдалому коханцеві знялася повністю оголеною.

Також англійська модель Іскра Лоуренс, яка заперечує поняття "plus-size" і пропагує бодіпозитив, на своєму прикладі показала, як потрібно пишатися своїм тілом, і показала свої апетитні складочки в мереживах.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти