Мама на стилі, Вакарчук у смішній шапці: лідер Океану Ельзи показав рідкісне фото

Святослав Вакарчук новини - Святослав Вакарчук показав своє дитяче фото з мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Вакарчук поділився потаємними спогадами.

Український співак, фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук перебуває під впливом натхнення, яке йому навіяли спогади про місто його дитинства - Мукачево. Йому музикант планує присвятити трек, але на цьому "подарунки" для його шанувальників не закінчуються.

Так, нещодавно у своєму блозі в Instagram артист показав рідкісні знімки: селфі з мамою, Світланою Олександрівною, у рідному серцю місті, та ще одне фото з сімейних архівів Вакарчуків.

Так у кадрі майбутня зірка, ледь навчившись упевнено стояти на ногах, позує у візочку разом із юною мамою, яка дбайливо його підтримує.

"Сакура, набережна в Мукачеві, монастир на Латориці, двір, у якому я народився. Там проживали сім’ї п’яти національностей. А загалом, запах… Запах Мукачева, який я ні з чим не сплутаю", - поділився спогадами Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук новини - Святослав Вакарчук показав своє дитяче фото з мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін заінтригував прихильників сімейним возз'єднанням з колишньою дружиною, з якою розійшовся понад три роки тому.

Також стало відомо, який вигляд має онука "мами Вєрки Сердючки" - донька зірки показала обличчя п'ятимісячної дівчинки на честь першого в її житті великого свята.

Читайте також:

Новини заразКонтакти