Макс Барських переспівав свій легендарний хіт українською мовою

Барських складно, але все ж поступово переходить на українську мову / Колаж фото УНІАН

Артист Макс Барських прийняв доленосне для своєї кар'єри рішення.

Український артист Макс Барських, якого часто критикували за російськомовний репертуар, нарешті зважився перекласти всі свої пісні українською мовою.

Як розповів Барських на своїй сторінці в Instagram, йому дуже сподобався експеримент з його піснею "Тумани", яку він виконав українською.

Барських явно тягнув з цим рішенням і тепер просить допомоги у своїх шанувальників, щоб ті допомогли артисту з україномовними текстами. Він зокрема, пропонує перевести свої головні хіти.

У пріоритеті, як повідомив Барських, такі хіти: "Хочу танцювати", "Невірна", "Лей не жалей", "Подруга ніч", "Берега", "Неземна", "По секрету" і Bestseller.

"Скажу відверто, Для мене перекладати пісні складно. Поки мене не все влаштовує в тексті, але, незважаючи на складності, "Тумани" – це особистий виклик. Це символ моєї творчості, і я хочу, щоб він повністю належав Україні", - говорить артист.

На відео - Макс Барських і його старий-новий хіт "Тумани":

До речі, шанувальники артиста високо оцінили його україномовного піонера і всіляко підтримали артиста.

Нагадаємо, раніше, в річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну відомий український поп-співак Макс Барських презентував новий трек "Мамо, не плач" на своєму YouTube-каналі. Його, виконавець присвятив усім матерям, які чекають своїх синів додому з війни.

Раніше також Макс Барських пояснив, чому українці намагаються захистити себе від усього російського (включаючи мову, культуру і все таке інше).

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти