Лободі таки скасували кілька концертів у Литві

Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

Співачка Лобода не зможе виступити в декількох містах Литви.

Концерти української естрадної співачки Світлани Лободи в Литві таки скасували. Як повідомляє Lrt.lt, перший концерт мав відбутися в середу в Шяуляї, потім у Паневежисі та Клайпеді, але концерти в цих містах також були скасовані.

Організатори пропонують купили квитки обміняти їх на концерт Андріаса Мамонтова "інший світ. Різдво" в грудні в Шяуляї або на той же концерт Лободи у Вільнюсі, в концертному залі Compensa 5 грудня.

Однак представник залу Габія Лідіте заявила, що концерт був скасований з ініціативи концертного залу «Compensa», хоча квитки були продані до вечора середи і оголошення про припинення або припинення продажу квитків не було.

"Інформація ще не опублікована. На підставі рекомендації Міністерства закордонних справ (МЗС) і неоднозначною репутації і ненадійності артиста, ми прийняли рішення скасувати концерт цього артиста в концертному залі "Compensa», - пояснила LRT RADIO представник концертного залу Compensa Габія Лідіте.

"Повідомляємо вам, що з технічних причин організатор заходу скасовує концерт Лободи в «Шяуляй арені», — йдеться в офіційно опублікованій інформації «Шяуляй Арени». Платформа розповсюдження квитків «Bilietai.lt "повідомляє, що концерт скасовано" через суперечливі заяви Міністерства закордонних справ та технічні перешкоди.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо про те, що МЗС Литви внесло українську співачку Світлану Лободу до списку небажаних осіб для відвідування країни, тому вона не зможе виступити там з концертами.

Однак сама виконавиця на вихідних заявила, що заборони на її приїзд немає і її концерти відбудуться. На думку Лободи, це звичайний "чорний піар", пише інформаційне агентство Delfi.

"Прошу ЗМІ не поширювати цю інформацію, поки офіційно мені не заборонили в'їзд до Литви. Заплановані концерти пройдуть в Литві", - сказала вона пару днів тому.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти