Ліза Ющенко похвалилася дорослою донькою

Ліза Ющенко / Instagram

Невістка екс-президента продовжує кайфувати від свого життя, незважаючи на війну в Україні.

Сестра української телеведучої Маші Єфросиніної, а також екс-невістка колишнього президента України Віктора Ющенка Ліза, показала свою дорослу дочку Варвару, яку вона народила від сина екс-президента Андрія.

Відповідними фото вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема Ющенко, яка мовчить про війну в Україні і продовжує проживати своє розкішне життя, опублікувала фото з чергової вечірки. Там була і її дочка Варвара, яка помітно виросла і поступово перетворюється з дитини в дівчину.

Ліза Ющенко з донькою. Фото Instagram

Зазначимо, що союз Єлизавети та Андрія Ющенка проіснував три роки. У 2010 році у пари народилася дочка Варвара, яка після розлучення батьків проживає з мамою. Після розриву відносин в 2012 році Ліза перестала з'являтися на світських тусовках і заходах, а потім і зовсім переїхала жити в США.

Варвара Ющенко / Instagram

Нагадаємо, раніше сестра української телеведучої Маші Єфросиніної, а також колишня невістка екс-президента України Віктора Юшенка Ліза, опинилася в Москві. Більше того, вона наводить красу в одному з салонів краси, який належить Міс-Росія 2015 Софії Нікітчук.

Самозакохана Ліза Ющенко запостила фото з салону на своїй сторінці в Instagram. Причому вона настільки "тягнеться" від себе самої, що відкрито пише пости про те, як сильно вона себе любить. "Як сумно усвідомлювати, що не можеш просто поцілувати кохану людину в губи-тому що це ти сам", - написала сестра Маші Єфросиніної, яка активно займається волонтерством і всіляко підтримує Україну в жорстокій війні проти України.

Раніше Нова невістка Ющенка показала своє тіло через п'ять місяців після перших пологів.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram, похвалившись своєю фігурою.

"Я не підводжу підсумки року, оскільки працюю над собою весь рік. Після вагітності вирішила, що повинна працювати над собою ще більше, особливо для здоров'я свого тіла. Мені потрібно дитину ще носити на руках. Мамі варто бути сильною і міцною, а ось і результат, через 5 місяців після пологів. Я привела себе у форму, навіть краще, ніж була до народження малюка, а головне мені вдалося це зробити вдома", - похвалилася вона.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти