Лілія Ребрик показала унікальні фото з мамою-красунею

Лілія Ребрик новини - який вигляд має мама Лілії Ребрик / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Популярна ведуча не змогла втриматися від того, щоб похвалитися знімками дорогої серцю людини.

Українська акторка і ведуча Лілія Ребрик у своєму блозі в Instagram показала жінку, від якої вона успадкувала свою красу і харизму: на честь Дня народження мами вона опублікувала серію її фотографій.

Віра Леоновна - не часта "гостя" в соціальних мережах своєї зіркової доньки. Проте Ребрик на хвилі святкового настрою не втрималася, і поділилася знімками з мамою.

Кадри були зроблені в різні періоди життя іменинниці та її сім'ї. Але за кожним із них, за словами Лілії, ховається своя історія.

"Мамуля, з Днем народження!!! Дякую, що ти в нас є, така прекрасна, така красива, енергійна, сучасна, життєлюбива і просто класна. Залишайся такою завжди! P.S. Фото - рандомні, неузгоджені з тобою. Але на всіх – ти чудова, а найголовніше - за кожним фото є своя історія, яку ми згадуємо з теплом в серці. Нехай таких моментів буде ще багато-багато в нашому житті", - привітала маму Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик новини - який вигляд має мама Лілії Ребрик / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Хто така Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик - українська телеведуча та акторка. Заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким (у шлюбі з 2011 року). Пара познайомилася на шоу "Танці з зірками". У сім'ї Ребрик і Дикого зростає троє їхніх спільних доньок - Діана (2012), Поліна (2018) і Аделіна (2024).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що у колишньої дружини Віктора Павліка новий роман. Співак і Лариса Созаєва були разом 25 років, поки він не пішов до своєї нової обраниці - Катерини Репяхової.

Також "лев на джипі" Андрій Лузан показав перші фото у військовій формі. Комік пішов до ЗСУ добровольцем, і тепер проходить базову військову підготовку, особливостями якої ділиться в соціальних мережах.

Читайте також:

Новини заразКонтакти