Лідер музичного гурту вирушив добровольцем до ЗСУ

Український музикант вирушив служити до ЗСУ / Колаж Главред, фото Instagram/sergiy_kolos

Сергій Мартинюк повідомив про те, що вирушає служити до ЗСУ.

Український співак, лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк повідомив, що вступив до лав ЗСУ.

Про це артиста написав на своїй сторінці в Instagram і опублікував фото себе у військовій формі.

"Почався мій шлях до ЗСУ. Рішення добровільне і зважене, на яке я і так наважувався занадто багато часу. Усе необхідне отримав, у найближчий місяць проходитиму базову підготовку. Годують смачно, люди навколо душевні, з усім іншим буду розбиратися по ходу", - поділився музикант.

Зазначимо, що Сергій Мартинюк став не першим музикантом, який вирушив добровольцем до ЗСУ. Так само вчинив і співак Віталій Козловський, який нещодавно вперше став батьком.

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має понад 50 нагород і премій, включно з "Піснею року" (2005-2010), "Золотою шарманкою" (2007-2010), "Шлягером року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини

Нагадаємо, раніше український актор і шоумен Геннадій Попенко разом із сім'єю пережив 45 днів окупації. Після звільнення він почав активно волонтерити, а в червні 2022 року артист склав присягу і вступив до лав ЗСУ.

Нагадаємо, на початку квітня Віталій Козловський зізнався, що став батьком, і вперше розповів на широкий загал про народження сина Оскара. Незадовго до появи хлопчика співак одружився з його мамою - своєю давньою коханою Юлією Бакуменко.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти