Леся Нікітюк влаштувала заплив в басейні і вигуляла грайливий золотий купальник

Леся Нікітюк влаштувала заплив у басейні з плем'яницями / Колаж фото УНІАН та Instagram

Леся Нікітюк влаштувала собі і своїм племінницям невеликий відпочинок - в одному з вітчизняних СПА-готелів.

Відома українська телеведуча і світська левиця Леся Нікітюк влаштувала собі і своїм племінницям невеликий відпочинок в одному зі СПА-готелів в Хмельницькій області. В Instagram вона опублікувала відповідні фото.

"Якщо ви запитаєте мене, що змінилося в мені за останній рік? Перше, що я скажу, це те, що я почала ще більше приділяти уваги сім'ї і нашим дітям. Нашим, тому що у нас брат відповідає за потомство, а я за кар'єру", − написала дівчина.

Як видно, племінниці Нікітюк вдосталь награлися і наплавалися в басейні. А сама світська левиця "вигуляла" грайливий золотий купальник.

"Боже, як раділи дівчатка, коли побачили басейн і дитячий клуб. І я на секунду задумалася, що вони вже майже рік нікуди не їздили. Наші діти живуть в стресі, ховаються в укриттях і замість ігор обговорюють новини. Класно, що в такий" складний час в Україні є місця, в яких можна перезавантажитися. Відвернути дітей позитивом", - підсумувала Нікітюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що легендарний співак-тенор і популяризатор академічної музики Андреа Бочеллі забрав у свій особняк в Італії українського пса на прізвисько Джек зі звільненого ЗСУ нещодавно міста Куп'янськ, що на Харківщині.

Ло того автори хіта "Вова, лупи їх, блін", проект "мюслі UA" створили спільний трек з українським блогером Василем Харизмою, в якому висловили захоплення британським прем'єром Борисом Джонсоном.

"Цей трек - прояв поваги найпозитивнішому політику світу і найбільшому другові всього українського народу Борису Джонсону. Або, як його називають в Україні, Борису Джонсонюку! Пан Борис, ви легенда. Рвете окупантів на британський прапор! Ми вдячні вам за відкритість і вашу допомогу в боротьбі з головним ворогом нашої країни. Ukraine love you and поважає very much!",- йдеться в описі.

Інші новини про шоу-бізнесу:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти