Лікуючий лікар Міддлтон розповів про стан принцеси

Лікар розповів про стан Міддлтон / колаж: Главред, фото: royal.uk/

Медик Національної служби охорони здоров'я відповів, як проходить реабілітація Міддлтон.

Кейт Міддлтон перенесла операцію на черевній порожнині, після чого пішло багато чуток про її здоров'я. Подейкували навіть, що принцеса перенесла кому і її стан на межі.

Офіційних коментарів зі сторони палацу ще не було, але медик Національної служби охорони здоров'я на умовах анонімності вирішив поставити крапку в розмовах про Кейт.

"Їй потрібно витратити цей час на себе, щоб розслабитися і перестати піклуватися про інших", - цитує медика видання "Tatler".

Також він розповів, чим саме займається Міддлтон після того, як вона повернулася в сімейний котедж "Аделаїда", який знаходиться на території Віндзорського парку.

"Заслужений постільний режим, корисна їжа, підтримання водного балансу і суворе утримання від напружених справ", - сказав медик.

Ще він повідомив, що реабілітація принцеси проходить в потрібному темпі, але поки вона не може повернутися до активного способу життя, як раніше. Зараз вся увага тільки на здоров'я.

Додамо, у Палаці повідомили чи хвора Кейт Міддлтон на рак, після того, як принцеса провела два тижні в лікарні.

Також інсайдер палацу заявив, що принцеса Уельська "знову працює зі свого ліжка", оскільки готується повернутися до обов'язків до Великодня.

Читайте більше про Кейт Міддлтон:

Автор: Еліна Чигис
Новини заразКонтакти