Крістіна Орбакайте заговорила про онуків - подробиці

Крістіна Орбакайте задумалася про онуків / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/, instagram.com/orbakaite_k/

Крістіна Орбакайте зізналася, що буде досить суворою бабусею для своїх онуків.

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка так і не висловила свою думку щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну і зараз живе в США, задумалася про онуків.

Як повідомляють росЗМІ, Орбакайте розповіла в одному інтерв'ю, що з появою онуків поводитиметься з ними суворо, адже вже навчена життєвим досвідом і знає, що може передати малюкам.

Також Крістіна хоче проводити багато часу разом зі своїми рідними і впевнена, що у неї буде багато спадкоємців. До речі, раніше старший син Орбакайте - Нікіта Пресняков говорив, що хоче, щоб у нього народилася донька.

Хто така Крістіна Орбакайте?

Крістіна Орбакайте - радянська і російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка Росії (2013).
У лютому 2022 року після початку вторгнення Росії в Україну в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала запис із текстом "Тільки мирного неба! Ні війні!". Пізніше запис було видалено, і відтоді жодних висловлювань Орбакайте на цю тему не було.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте лаконічно привітала Аллу Пугачову з 75-річчям. У своїх соцмережах Орбакайте опублікувала архівні кадри з мамою і коротко підписала пост. Але пропагандистські росЗМІ, звісно ж, у своїй манері написали, що донька "відбулася" від матері в її ювілей та іншу нісенітницю.

А також Крістіна Орбакайте похвалилася яскравим виходом у креативній сукні із зображенням її матері Алли Пугачової.

Читайте більше про Орбакайте:

Новини заразКонтакти