Команда Сердючки розповіла про стан здоров'я Андрія Данилка після крововиливу

Представники Андрія Данилка розповіли, як проходить лікування артиста / instagram.com/v_serduchka, instagram.com/serduchka_band

Фанати творчості Данилка були не на жарт налякані новиною про погіршення.

Український музикант Андрій Данилко прийняв рішення перенести європейський благодійний тур Вєрки Сердючки через погане самопочуття. Кілька концертів він виходив на сцену з високою температурою і гострим ларингітом поки не сталося страшне - крововилив в голосову зв'язку.

Про це стало відомо тиждень тому. Тепер команда Вєрки Сердючки вирішила, що артист досить зміцнів, щоб повідомити схвильованим шанувальникам, як Данилко почуває себе зараз.

На його сторінці в Instagram з'явилася афіша, що анонсує в квітні тур Сердючки по США. В описі до неї і були розкриті подробиці про артиста.

"Хочемо вам нагадати, що наш тур у Північну Америку відбудеться як і планувалось. Лікування Андрія Данилка також йде за планом. І ми вже не можемо дочекатись зустрічі з вами!" - свідчить повідомлення від команди Андрія Данилка і Вєрки Сердючки.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко висловив думку, що правляча верхівка РФ насправді-всього лише безвольні маріонетки, а всю владу президент-диктатор зосередив виключно у своїх руках.

Зокрема таке враження справляють костюми і мундири на Офіційних особах РФ, які надіті на них на офіційних заходах. За словами Данилка, виглядають вони, ніби зняті з чужого плеча.

До того Данилко розповів, чому, на його погляд, диктатор Путін почав війну в Україні.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти