Відомий українець зробив подарунок з підтекстом для Кейт Міддлтон і королеви Камілли

Руслан Багінський зробив непростий подарунок Кейт Міддлтон і королеві Каміллі / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Руслан Багінський передав ексклюзивні капелюхи з особливим символізмом королеві Каміллі та принцесі Кейт Міддлтон.

Всесвітній відомий український дизайнер Руслан Багінський створив капелюхи для королеви Камілли та принцеси Кейт Міддлтон. Розкішні капелюхи Багінський вручив заступнику британського посла Ніколасу Гарроксу в Києві.

На сторінці посольства Великої Британії в Україні у Facebook опублікували фото капелюхів.

"Ці неймовірні витвори вшановують багатовікову традицію та поєднують її з сучасними та інноваційними тенденціями, демонструючи багату культурну спадщину наших народів і символізуючи глибокі зв'язки між британцями та українцями", - написано в публікації.

Для Міддлтон Руслан створив зелений капелюшок-канотьє, а як декор він вибрав білі квіти форзиції.

Капелюшок
для Кейт Міддлтон / фото: facebook.com/ukinukraine

А для королеви Багінський створив чорний берет із фіалками.

Капелюшок для королеви Камілли / фото: facebook.com/ukinukraine

Не обійшлося лише капелюшками, Руслан Багінський також передав листівки, в яких пояснив символізм декору виробів - форзиції та фіалки в Україні вважаються символами життя та надії.

Хто такий Руслан Багінський?

Багінський Руслан - український дизайнер головних уборів та аксесуарів. Засновник бренду Ruslan Baginskiy.
У 2016 році переїхав зі Львова до Києва, де відкрив власний шоурум. Цього року на Багінського звернули увагу такі видання, як Harper's Bazaar UA, Elle UA, L'Officiel Homme UA і Harper's Bazaar, де вийшли інтерв'ю з дизайнером і зйомки з його аксесуарами.

Королева Камілла - останні новини за темою

Зазначимо, вперше в історіїкоролева Камілла виконала обов'язок монарха через онкозахворювання Чарльза. Це сталося на передвеликодній церемонії у Вустерському соборі.

А також суспільний тиск, пов'язаний з онкологією короля Великої Британії Чарльза, змусив королеву Каміллу вжити додаткових заходів.

Читайте більше:

Новини заразКонтакти