Фінансує ЗСУ: у Росії взялися за Меладзе

Меладзе / instagram.com/atlasweekend

У Росії вважають, що Меладзе вирішив продати свій особняк, щоб допомогти ЗСУ виграти війну. Сподіваємося, що це правда.

Російські ЗМІ масово написали про те, що російський співак Валерій Меладзе, який підтримав Україну у жорстокій війні, яку розв'язала проти неї Росія, фінансує Збройні Сили України.

Про це написав Телеграм-канал "Шоу бізнес". "Валерій Меладзе відразу ж після продажу особняка потрапив під слідство. Поліція відпрацьовує версію фінансування Меладзе ЗСУ", - повідомляють вони.

Крім того, видання відзначило, що співак Меладзе виступає тепер тільки на приватних заходах, запитуючи за годину 3 млн рублів (40 тисяч доларів США). "Зняті на його концертах відео і фото просять не публікувати в соцмережах", - пишуть медіа РФ.

Нагадаємо, раніше українська співачка Віра Брежнєва, яка довгий час виступала в Росії і була дружиною грузинського композитора Костянтина Меладзе, виставила на продаж свій особняк під Москвою.

Велика триповерхова будівля, яка знаходиться в елітному селищі "Міленіум парк", і площею в 700 квадратних метрів з'явилася на одному з сайтів з продажу нерухомості. І хоча власник не вказаний в документі, пропагандисти порівняли інтер'єри і таки з'ясували, що будівля належить Брежнєвій і Меладзе.

Раніше також стало відомо про те, що грузинському співакові Валерію Меладзе стали скасовувати концерти. Одним з таких став концерт в "Барвиха Luxury Village".

Причину скасування концерту Меладзе організатори не назвали. Тим часом, стає зрозуміло, що співака повільно ізолюють через те, що той не підтримує війну Росії в Україні.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти