"Це - непотріб": путіністка Любов Успенська публічно знищила Філіпа Кіркорова

Любов Успенська "наїхала" на Філіпа Кіркорова / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/, facebook.com/profile.php?id=100044260682422&locale=nl_NL

Успенська знову наривається на скандал із Кіркоровим.

Російська співачка Любов Успенська, яка в захваті від повномасштабного нападу РФ на Україну, нещодавно програла суд пропутінському співаку Філіпу Кіркорову. Уся справа в тому, що раніше вона назвала артиста "жінконенависником".

Здається, Успенська не згодна з рішенням суду і знову публічно образила Кіркорова в бесіді з пропагандистським росЗМІ mk.ru на дні народження Анатолія Цоя, коли журналісти запитали, чи не боїться вона зустріти свого "заклятого друга".

"Я ж не до нього прийшла. Ще не вистачало, щоб я через нього - це ж для нього велика честь буде - не прийшла до Толика. Толенька - золота людина, а це - покидьок!" - відповіла путіністка.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Любов Успенська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно з'явилося відео, на якому Любов Успенська була в досить дивному вигляді. Деякі коментатори в соцмережах навіть припустили, що вона п'яна. При цьому путіністка весь час нервово мотала на руку волосся маленької дівчинки.

А також Любов Успенська назвала свою дочку "талановитою тількою", та ще й сказала, що їй пощастило мати таку багату маму. Тетяна, яка сиділа поруч, тільки й могла, що мовчки червоніти, адже Успенській рот закрити було неможливо.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти