"Це нестерпно": путініст Пригожин зізнався про залежність співачки Валерії

Йосип Пригожин поскаржився на Валерію / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Путініст Пригожин розповів, що його турбує одержимість дружини через острах набрати зайву вагу.

Продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичний напад РФ на Україну, розкрив секрет стрункої фігури своєї дружини співачки Валерії. Також він заявив, що вона вже занадто захопилася і навіть у ресторан носить ваги.

В інтерв'ю для росЗМІ подружжя-путіністи вирішило відкрити своє особисте життя, Валерія поскаржилася на чоловіка, що він хоче обговорювати з нею справи в невідповідний час.

"Я не люблю, коли з'ясовує робочі моменти вдома, тому що іноді це буває в дуже експресивній манері. Ну прям сильно не подобається. Хоче кляп вставити, а я замість цього культурно випроваджую. У нас до речі є, але жодного разу... і наручники є! У нас все є, але жодного разу за призначенням не пробували", - сказала Валерія.

Пригожин же відповів артистці і на всю РФ розповів, як Валерія одержима темою схуднення.

"Вона не просто ваги носить у ресторани, вона фотографує і звітує перед нутриціологом, скільки вона з'їла. Просто нестерпно, ти приходиш у хорошу компанію, де в принципі телефонами користуватися небажано, і вона фотографує і відправляє, замість того, щоб спілкуватися в компанії", - заявив Пригожин.

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Співачка Валерія та Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, як писав Главред, продюсер Йосип Пригожин, який під час карантину говорив про фінансові труднощі,зізнався, що син-мільйонер їм не допомагає.

А також нещодавно путініст Йосип Пригожин заговорив про розлучення з дружиною співачкою Валерією, і зізнався, що вони занадто різні.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти